Fuste din dantelă

Fustă pentru femei la modă cu imprimeu și tiv de dantelă

Îți lipsește o piesă interesantă în garderoba ta pe care să te poți baza mereu? Care dintre ele îți va atrage atenția? Nu obosește? Nu e plictisitor? Se va demoda? Această fustă frumoasă este pariul tău pentru încredere, succes și satisfacție. Vă va îmbogăți garderoba și vă va reîmprospăta ținutele formale și casual deopotrivă.

Preț la momentul revizuirii: 283 Lei

Fustă scurtă din dantelă la talia elastică confortabilă

Fusta mini cămașă SINSAY va captiva la prima vedere și la fel vei face și tu în această piesă sexy. Fusta din dantelă neagră cu volane este concepută într-o centură elastică confortabilă. Fusta are o căptușeală moale și frumoasă.

Preț la momentul revizuirii: 61 Lei

Fustă din dantelă neagră solidă cu lungime midi elegantă

Există piese pe care le vei îndrăgi la prima vedere. Această frumoasă fustă din dantelă este una dintre ele. O veți aprecia peste ani de acum încolo. Vă veți putea baza întotdeauna pe el. Aceasta va face ca ținuta ta să fie unică. Și este extrem de confortabil. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Preț la momentul revizuirii: 53,58 Lei

Fustă mini din imitație de piele neagră cu dantelă

Ai vrea să îți extinzi garderoba cu un model de fustă atractiv și confortabil? Îți place mini? Îți plac piesele care arată luxos, dar sunt accesibile? Atunci această frumoasă fustă din piele artificială vă va atrage atenția.

Preț la momentul revizuirii: 72,48 Lei

Poate că fiecare femeie va fi de acord că fusta din dantelă nu se va demoda niciodată, pentru că doamnele din toate generațiile sunt suflete romantice. Scurte, lungi, sexy, asimetrice și ușor transparente, acestea sunt fustele din dantelă care îți taie respirația. Se potrivesc de minune cu o pălărie, o jachetă de piele, pantofi și o geantă de mână. Așa-numitul stil masculin este atemporal și sexy. Nu vă gândiți doar la modele clasice de dantelă și ajungeți și la nuanțe vii de albastru. O fustă din dantelă în straturi este superbă.

Doriți să experimentați? Încearcă o fustă din dantelă cu o cămașă și un bomber floral. Clasicii includ o geantă, o bluză moale și pantofi cu toc. Nimic exclusivist, dar tot funcționează! Fustele din dantelă pot fi purtate la serviciu sau la o întâlnire. Nu trebuie să îți lipsească din garderobă o piesă neagră, dar nici culori mai vibrante. Merită menționate atât modelele care țin cont de siluetă, cât și fustele din dantelă ușor evazate. Ultimul hit este, fără îndoială, fusta midi din dantelă! Totuși, acestea sunt mai avantajoase pentru o siluetă subțire.