Fuste din denim

Fustă din denim negru, înviorată cu nituri decorative argintii

Unul dintre cele mai plăcute fragmente. Nu poate lipsi din garderoba niciunei doamne. Tendința denimului din anii ’80 este încă în centrul atenției în industria modei. Nu e de mirare. Fusta fusta din denim este confortabilă, la modă și poate fi folosită pentru a crea multe ținute interesante. Iată un model frumos animat cu nituri argintii.

Preț la momentul revizuirii: 184 Lei

Minifusta albă din denim cu curea neagră

Fusta albă este o comoară! În garderoba oricărei femei nu se va pierde, pentru că este foarte ușor de combinat cu diferite ținute și astfel poate fi folosit în multe ocazii. Un prim exemplu este această fustă din denim atrăgătoare, cu care poți crea nenumărate combinații și ținute decente, atât în stil elegant, cât și casual. Lungimea mini, însă, o face potrivită doar pentru ținute casual.

Preț la momentul revizuirii: 151 Lei

Fustă din denim, fără mâneci, cu fermoar

O fustă care nu lipsește din nicio garderobă?! Aici în lungime scurtă și fără mâneci. Dacă aveți nevoie de o nouă fustă din denim sau nu doriți una cu croială clasică tipică, acest model vă va atrage și vă va reîmprospăta garderoba. Fusta cu buzunar cu fermoar este confecționată dintr-un material de înaltă calitate, confortabil. Acest lucru se datorează procentului ridicat de bumbac și unui procent mai mic de poliester cu elastan

Preț la momentul revizuirii: 46,18 Lei

Fustă din denim pentru femei cu aspect de wrap

O fustă ușoară din denim într-o nuanță tradițională de albastru este un must-have în garderoba de vară a oricărei femei. Așadar, dacă vă lipsește unul, uitați-vă bine la acest model și luați în considerare posibilitatea de a-l cumpăra. Fusta Rainbow vă va convinge că denimul este indispensabil, versatil și extrem de decent.

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Fustă scurtă pentru femei din denim Tom Tailor cu talie elastică

Toată lumea o iubește. Nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Dacă ar trebui să luați doar unul, atunci cu siguranță acesta. Este, de asemenea, alegerea perfectă pentru acele doamne care doresc să adauge o nouă piesă de fustă din denim în garderoba lor. Acesta va încânta și oferă o serie de avantaje care îl fac să merite achiziționat. O veți aprecia chiar și peste câțiva ani. Fusta din denim Tom Tailor în albastru clasic se remarcă prin croială și materialul de calitate.

Preț la momentul revizuirii: 147 Lei

Fustă elegantă de damă Guess pentru femei, cu o siluetă de denim care flatează figura

Fusta din denim Guess pentru femei, elegantă și care avantajează silueta, pune în valoare farmecul unei siluete feminine. Fusta din denim până la genunchi este confecționată din material confortabil și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 368 Lei

Fustă albă din denim cu lungimea peste genunchi

Deci tu inventezi expresia că întotdeauna este loc pentru o fustă nouă în armofonierul? În acest caz, cu siguranță te gândești să-ți cumperi piese noi de vară care să-ți pună în evidență picioarele și silueta. Fustele din denim se vor purta vara aceasta, ca în fiecare an, și în diferite variante de culoare. Cu toate acestea, un clasic încercat și testat este, fără îndoială, fusta din denim de culoare albă, pe care o puteți combina liber cu diverse haine exterioare colorate și cu modele.

Preț la momentul revizuirii: 81 Lei

Fustă mini din denim cu fante decente în față

O fustă care nu poate lipsi din nicio garderobă? Și unul nu este cu siguranță suficient. Și asta din mai multe motive. Aici într-o lungime scurtă și atractivă.

Preț la momentul revizuirii: 91 Lei

Fustă din denim cu croială extinsă în 3 opțiuni de culoare

Există fuste care sunt pur și simplu nemuritoare prin croiala și execuția lor. Printre aceste veșnice se numără fusta din denim. Nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Se remarcă din mai multe motive. O piesă premiată care va fi pe placul tuturor. Aici într-o croială impresionantă și în 3 opțiuni de culoare.

Preț la momentul revizuirii: 127 Lei

Fustă din denim albastru cu croială dreaptă și croială laterală

Fusta elegantă din denim de la Isabella, cu croială dreaptă, este potrivită pentru diverse ocazii. Croială dreaptă potrivită pentru orice formă de corp. Lungime peste genunchi. Talie ajustată în formă. 4 bucle de centură. 2 buzunare aplicate în față. Fermoar în partea centrală a spatelui. 2 închizători la spate. Fante laterale. Fabricat din denim elastic și confortabil. Se poate spăla la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 125 Lei

Fustă mini din denim din material confortabil de bumbac

Nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Este nemuritor. Este unul dintre arborii veșnic verzi. Dacă vă doriți un model într-o lungime scurtă sexy, atunci îl aveți aici. Dragostea denimului sub forma acestei fuste vă va mulțumi și pe dumneavoastră și portofelul. Fusta mini din denim este o piesă elegantă care nu obosește niciodată, nu se demodează niciodată. Fusta vă va spori atractivitatea. În același timp, vă va face să vă simțiți nu numai sexy, ci și foarte confortabil, confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 99% bumbac, 1% elastan Lei

Fustă din denim în lungime scurtă și atractivă, cu curea

Îmbrăcămintea pentru pușcă nu lipsește din nici un dulap. Are o serie de avantaje pentru care se bucură de popularitate. Iubirea de denim este eternă. Îmbrăcămintea din denim nu se va demoda. De asemenea, o fustă din denim nu este cu siguranță suficientă. Iată pentru acele doamne care doresc să-și extindă garderoba cu o piesă la modă într-o lungime scurtă și sexy.

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Fustă din denim lungă până la genunchi cu croială în față

Fusta perfectă? Dreaptă, croială ultra feminină, croială în față, confecționată din denim elastic….nu mai căutați, fusta de vis este aici! Denim elastic. Talie largă, profilată, cu bucle de centură. 5 buzunare cu nituri și buzunare brodate la spate.

Preț la momentul revizuirii: 152 Lei

Este adevărat că nimic nu se compară cu o fustă din denim. Adolescentele, cele de treizeci și ceva de ani și femeile mature le au în garderoba lor. Nu e de mirare. Sunt atât de practice, moderne și sexy. Fustele din denim pot fi purtate pentru timpul liber, dar și pentru muncă și sport. Dacă vrei să strălucești cu adevărat, ia-ți o fustă din denim cu croială scurtă, cu închidere cu nasturi în față, care este împrospătată cu flori colorate. Perfect pentru vară!

Fusta scurtă din denim cu volane și talie elastică este foarte populară. Fusta asimetrică din denim se potrivește tricoului ca o mănușă. Buzunarele laterale sunt un lucru firesc. Modelul midi din denim în lyocell cu talie cu cravată este un favorit recent. Fusta frumoasă sub genunchi, cu închidere cu nasturi în față, este în tendințe. Scurte, lungi, asimetrice, cu cravată sau cu croială, acestea sunt fustele din denim de pe podiumurile celor mai importanți designeri din lume. Denimul deschis, întunecat și de culoare medie și piesele din bumbac organic sunt la modă acum!